Eerste sprintpresentatie?

Ja, serieus, de eerste… We maken al jaren (decennia zelfs) GIS software, maar we doen het nu echt anders. Dat heeft er ook mee te maken dat we altijd in opdracht hebben gebouwd, en eigenlijk altijd in een variant van de watervalmethode. De nieuwe Tailormap wordt helemaal Scrum & Agile ontwikkeld.

En nu dus ook een sprintpresentatie! Deze oogt misschien nog een beetje statisch, maar dat is alleen optisch. Het was een feest… 🙂

Nu de volgende!

Elke sprint sluiten we af met een sprintpresentatie. Deze was nog intern, maar we gaan er ook anderen bij betrekken: onze stakeholders natuurlijk.

Met een beetje mazzel hebben we dus weer heel vaak iets te vieren, want zo’n presentatie van nieuwe dingen is natuurlijk wel een feestje!

Scrum? Agile?

Als de termen je niks zeggen: het zijn ontwikkelprincipes en methodes, die met name in software ontwikkeling niet meer weg te denken zijn. Maar ook voor heel andere processen worden deze methodes gebruikt. Bij B3Partners gebruiken we ze voor de nieuwe Tailormap ontwikkeling. Maar ook zonder dat: elke keer dat we nieuwe dingen maken willen we dat vieren!

Ondersteuning

Tailormap biedt extra mogelijkheden zoals:

  • Professionele support en helpdesk
  • Beschikbaar als service in de Cloud
  • Beschikbaar in Nederlands en Engels (andere talen op aanvraag)
  • Werkt met internationale kaartprojecties
  • Voorzien van configuraties voor een snelle start

Vragen over de technische mogelijkheden en specificaties van de van Tailormap kunt u telefonisch of per email stellen.

maxbox