TL;DR

Een mooi Nederlands opensource-GIS bedrijf. In Utrecht. Nou ja, de rand van Utrecht, dat wel. We maken, hosten en ondersteunen GIS-software, en doen dat helemaal open source. En vinden het leuk de gebruikers van die spullen verder te helpen. Supergaaf, het mooiste wat je kan bedenken.

 

Missie: GIS voor iedereen

Wij zorgen voor tools waarmee iedereen met ruimtelijke informatie kan werken. Werken met ruimtelijke informatie impliceert twee dingen: je kan je eigen gegevens delen met anderen, en je kan gegevens van anderen gebruiken. Onze software ondersteunt dit ruimhartig.

Wij doen dat vanuit de overtuiging dat delen meerwaarde levert. Delen van informatie, delen van tools. Dat is ook de reden dat onze producten in de vorm van opensourcesoftware geleverd worden. We gebruiken opensourcecomponenten, voegen daar nieuwe open componenten aan toe, en nodigen anderen uit dat ook te doen.

Daarbij zijn wij de sturende kracht in onze eigen ontwikkeling. We weten wat er speelt in ons vakgebied, en gebruiken dat om onze software verder te brengen.

Serieus?

Ja, we nemen ons werk bloedserieus. We hebben de ambitie om het goed te doen: de software, de hosting, én de ondersteuning. We geloven in open standaarden en opensourcesoftware voor onze oplossingen, die je in staat stellen zélf je ruimtelijke vraagstukken inzichtelijk te maken, en in persoonlijke begeleiding als het niet direct zelf lukt. Ondertussen maken we ook lol. En doen we hele klassieke bedrijfsdingetjes met elkaar. Zoals bowlen…

 

Je verbetert de wereld niet direct met GIS, maar het je kan het wel gebruiken om eraan bij te dragen. Daar werken wij graag aan mee.

Meer weten? Spreek ons aan, bel! Sommigen van ons vinden dat leuk. Of vul even het contactformulier in 😉

Ondersteuning

Tailormap biedt extra mogelijkheden zoals:

  • Professionele support en helpdesk
  • Beschikbaar als service in de Cloud
  • Beschikbaar in Nederlands en Engels (andere talen op aanvraag)
  • Werkt met internationale kaartprojecties
  • Voorzien van configuraties voor een snelle start

Vragen over de technische mogelijkheden en specificaties van de van Tailormap kunt u telefonisch of per email stellen.

maxbox