Stakeholders

We zijn keihard bezig Tailormap te herontwikkelen. De basis staat nu goed, dat betekent dat we meer mensen willen betrekken bij de ontwikkeling. Gebruikers laten we daarbij graag meesturen in de nieuwste versie.

We hebben natuurlijk zelf ruime ervaring met eerst Flamingo en nu Tailormap, en hebben daardoor ook een beeld van wat we nu anders zouden willen doen. Tegelijkertijd leggen we graag ons oor te luister, en bieden we de ruimte om met ons de reis naar de splinternieuwe Tailormap mee te maken. Die blik van buiten, die blijft altijd belangrijk. En aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan onze gebruikers?

Wat betekent dat precies?

Ontwerpbeslissingen hebben betrekking op de functionaliteit, het uiterlijk, en wat er onder de motorkap allemaal plaatsvindt. We betrekken stakeholders bij keuzes die te maken hebben met functionaliteit, en toetsen of we nog steeds op de juiste weg zijn.

In de eerste bijeenkomst hebben we de verschillende opties voor het uitoefenen van invloed met elkaar gedeeld en besproken. En er is al een mooi aantal issues uitgekomen voor “op de backlog”. En dat vroeg natuurlijk om gebak :-).

We ontwikkelen in sprints. In ongeveer de helft van de sprints nodigen we de stakeholders uit mee te kijken bij de sprintpresentaties, en ons lastige vragen te stellen (en uiteraard complimentjes te geven als de developers die verdienen), om vervolgens ook de ontwikkelingen in de komende sprints te bespreken.

 

Interesse mee te doen?

Mail naar Erik Meerburg en meld je aan!

 

Ondersteuning

Tailormap biedt extra mogelijkheden zoals:

  • Professionele support en helpdesk
  • Beschikbaar als service in de Cloud
  • Beschikbaar in Nederlands en Engels (andere talen op aanvraag)
  • Werkt met internationale kaartprojecties
  • Voorzien van configuraties voor een snelle start

Vragen over de technische mogelijkheden en specificaties van de van Tailormap kunt u telefonisch of per email stellen.

maxbox